anbefalet Log ind Min konto Log ud
rabat mode tøj online,efterår og vinter tøj,sko officielle online
 
Forside >  Shipping & Returns

Shipping & Returns

Når du har bestilt en ordre, vil du modtage en ordrebekræftelsesside, en detaljeret beskrivelse af, hvor mange penge du har købt, og hvordan du kan se leveringsindstillingerne. På dette tidspunkt modtager du en e-mail og vil bekræfte detaljerne i posten igen. Din ordre er imidlertid blevet behandlet eller startet eller bekræftet for at købe kontrakten for e-mailen.

Når din ordre er blevet behandlet, får du en detaljeret beskrivelse af den anden e-mail, vi har sendt (eller af os af UK eller Etail Services Limited, du kan vælge at blive leveret til udlandet). Og fortæl dig at spore nummeret til dig. Klik på Tracker henvisninger, website, og du accepterer at se din leveringsplan.

Vi leverer kun adressen til Storbritannien. Fra vores leverandører, Etail Services Limited uden for den valgte internationale destination for levering.

Kan være underlagt, når du bestiller fra vores hjemmeside, når du leverer uden for Det Forenede Kongerige, sker der importafgifter og afgifter, når bestilling af leveringsadressen skal realiseres, og du bliver betalt. Du vil være ansvarlig for betaling af importafgifter og skatter. Leveringen af ​​firmaet eller udlandet til at levere Etail Services Limited har ikke oversteget omkostningerne ved disse kontroller og uforudsete beløb. For yderligere information, læs venligst før bestilling, kontakt venligst dit lokale toldsted.

Du kan bruge et unikt sporingsnummer til at overvåge udviklingen af ​​din ordre. Du kan finde registreringen af ​​din ordre.

Eller du kan finde et unikt sporingsnummer email. Du kan også finde links til de relevante sektioner på kurerwebstedet.

For mere information kan du også sende en e-mail til vores kundeserviceteam for at sende denne check.

Back
Copyright © 2020 www.acemycourse.net. All Rights Reserved.
rabat mode tøj online, efterår og vinter tøj, sko officielle online, Køb mode Overtøj
Contact US ,Levering